Certifikat för flera domäner

Ett så kallat multidomän eller SAN-certifikat täcker in flera domäner under samma certifikat. Vårt utbud av multidomäncertifkat täcker in allt från en till hundra domäner, vilket gör att ni inte behöver betala mer än ni behöver.

På respektive produktsida går det se hur många domäner respektive certifikat tillåter. Dessa certifikat finns tillgängliga som DV, OV och EV.

Fördelar med Multidomän/ SAN-certifikat

Den huvudsakliga fördelen med ett multidomäncertifikat är att man kan täcka in flera domäner med ett SSL certifikat. Detta gör hanteringen av säkerheten för samtliga domäner enkel och överskådlig eftersom att allting ligger på ett och samma certifikat. Multidomäncertifikat erbjuder full SSL-kryptering på samtliga domänder som täcks in med ”https” och hänglåsikonen i adressfältet.

Vem behöver ett Multidomän/ SAN-certifikat?

Alla kunder som har flera domäner som önskar att förenkla sin SSL hantering bör överväga att teckna ett Multidomäncertifikat. Användare med flera domäner på Exchange-servrar bör överväga UC certifikat (Unified Communication), eftersom de är exklusivt utvecklade för Exchange.

Scroll Up