Certifikat för flera domäner

Multidomän eller SAN-certifikat täcker in flera domäner under samma certifkat. Olika multidomäncertifikat kan täcka olika många domäner, så man behöver inte betala för mer än man behöver.

Vårt utbud av multidomäncertiifkat täcker in allt från en till hundra domäner. På respektive produktsida ser man hur många domäner respektive certifikat tillåter. Dessa certifikat finns tillgängliga som DV, OV och EV.

Vem behöver ett Multidomän/SAN Certifikat?

Alla kunder som har flera domäner som önskar att förenkla sin SSL hantering bör överväga att teckna ett Multidomäncertifikat. Användare med flera domäner på Exchange-servrar bör överväga UC certifikat (Unified Communication), eftersom de är exklusivt utvecklade för Exchange.

Fördelar med Multidomän/SAN Certifikat

Den huvudsakliga fördelen med ett multidomäncertifikat är att man kan täcka in flera domäner med ett SSL certifikat. Detta gör hanteringen av säkerheten för samtliga domäner enkel och överskådlig eftersom att allting ligger på ett och samma certifikat. Multidomäncertifikat erbjuder full SSL-kryptering på samtliga domänder som täcks in med ”https” och hänglåsikonen i adressfältet.

Products
GeoTrust800

GeoTrust QuickSSL Premium 1 Domain + 4 Sub-domains

GeoTrust800

GeoTrust True BusinessID EV Multi-Domain(5 domains)

GeoTrust800

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain(5 domains)

symantec800

Symantec Secure Site

symantec800

Symantec Secure Site Pro

symantec800

Symantec Secure Site Wildcard Certificate

symantec800

Symantec Secure Site with EV

symantec800

Symantec™ Secure Site Pro with EV

[/segment]